Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız facia ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah tuzakıyoruz.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, meslek ve umum kasılmalarında evgin hâl ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini yürekeriye hapseder.

Evgin durumlarda mazbut tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü olasılığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca nazaran hem bâtıneriye hem de dışarıya monte edilebilirler.

Çift Yangın Çıkış Kapısı kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Hiç acaba nanay ki Yangın Kapısı Fiyatları yangın felaketi, yıl içre birey yitirilmesine niçin olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kısa bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem de emtia kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüksek gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında dirilik ve dünyalık kaybı arkaış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli başlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme âdem evladı yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne tamam açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte Yangın Kapısı Fiyatları edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Binalarda belli başlı standartlarda alan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page